Cp mage!!

Är sjukt less på mig mage nu! Men först ska jag berätta om går dagen :)

Hade en awesome kväll med både nya och gamla vänner :) Skit kul att träffa old friends som man inte har träffat på flera år! Men sen börja ju så klart magen krångla så jag vek mig dubbelt i taxin på vägen hem..

Vaknade i morse kl 7 av att jag hade så jävla ont så de var bara att slita på sig tens-apparaten och ligga i sängen och lida i några timmar.

Tog tag i mig själv senare och ringde till kvinnokliniken här i Ö-vik och dom är ju då fan helt jävla pantad i huvudet! Nekar mig vård för dom inte har nån jävla kundskap om Endometrios. Dom sa bara att jag ska ta en alvedon eller diklofenak kombinerat med ipren fast jag säger 100 ggr att få inte ta de för jag har magkatarr. Nä men då tyck hon att jag ska åka in på apoteket och köpa omeprazol mot den. Jag gråter av smärta och frågar om jag inte kan få komma in ist och få nånting mot smärtan men så gör dom tydligen inte där... Jävla cp sjukhus. Hon tyckte också att jag ska ringa NUS men vafan kan dom i Umeå hjälpa mig med då jag är i Ö-vik? Aja var bara att ligga kvar i sängen och lida och vänta på att det skulle gå över lite så jag kan ta mig upp och äta nånting.


ÖRNSKÖLDSVIKS SJUKHUS, YOU CAN KISS MY ASS!

Worst summer ever!

Tro den här sommaren har varit den mest tråkigaste sommar på evigheter!
Då alla roliga ha semester då jobbar man men då man själv få de så finns det inte ett nå att göra för alla jobbar eller så är det dåligt väder eller så kanske det är för att man är i DÖ-VIK...

AAH, tro nästan att jag skiter i att måla de här huset och åker hem till Umeå ist. Tårkar ju ändå inte..

Aja nu ska jag ut och riva farstukvisten bara för att fördriva tiden!

Bye folks

Jobb på min semester

Har inte hunnit njuta av semestern än.
Ska hjälpa brorserna att måla om föräldrarnas hus och det tar då en jävla tid!

Först ska man tvätta skiten så de mesta färg försvinner, sen ska det torka innan man kan måla de
och de jett ju ta nån vecka...

Cristoffer då han tvättar


Leker på lekparken :)


RSS 2.0