En sen natt igen!

Nu bli de yttligare en sömnlös natt...

Nu efter operationen (som jag för övrigt mår mkt bättre ifrån) så har jag fasen inte kunnat sova på nätterna. Ligger vaken till mins 3 och även försöker jag kliva upp tidigt för att kunna ställa om mig. Men det går ICKET! Även fast jag tar sömntabletter för att kunna bli trött.

Är trött i kanske en kvart då den har börjat verka, går och lägger mig då. Så fort jag lägger huvudet på kudden så blir jag pigg igen. Bli så less.

Idag har min nya diet börjat så nu är det slut på godis och annat skit. Bara nyttigheter! Har några kilon att gå ner sen jag åt mirtazapin (jäkla skit medicin)!

Känns skönt att jag och min kära vän och jag ska peppa varandra till att äta sunt och träna :)

Imorgon bli det iaf att komma tillbaka på jobbet. Känns skönt på ett sätt att få göra nånting på dagarna igen. Man bli ju sjuk av att bara sitta hemma.

Får se hur det går, lär väl vara hur trött som helst och jag måste se till att inte jobba för hårt så jag sliter på magen. Tar ju lite längre tid att läka in ifrån än ut.

Ne man kanske ska försöka blunda ett tag och se om jag får nån sömn. Få väl sova kanske 4 timmar om jag har tur.

See ya foks!
Over And Out

Operation

Zup!

Har inte haft tid att skriva nu på ett tag för att jag har haft så mkt att göra. Jobbar 8-17 och sen då jag kommer hem är det massor att göra här hemma. Men nu börjar det hända saker! Nästan alla tapeter är uppe nu och det blir riktigt snyggt :) Nu kan man börja kalla det för hem.

Igår blev jag ju opererad. Gjorde en titthåls operation i magen för att se om jag har Endometrios, som jag tyvärr har och kommer få leva med de resten av mitt liv, länkar till en sida där ni kan läsa om vad det innebär http://sv.wikipedia.org/wiki/Endometrios

Men i övrigt gick operationen bra. Jag var rätt pigg och fick åka hem samma dag. Men då jag kom hem och smärtstillandet hade lagt sig var det ett riktigt helvete! Kunde bara ligga stilla på en sida. Då jag skulle vända på mig kändes det som hela magen och axeln krampade. Det gjorde så ont att jag skrek och grät. Då var det bara att ta 1g alvedon och 50mg deklofinak som kanske tog bort 30% av smärtan.

Idag mår jag lite bättre. Är uppe och går mer idag, fast om jag är uppe för länge får jag ont igen så då är det bara att gå och lägga sig igen. Men det är så sjukt tråkigt att bara ligga ner och inte göra ett skit!

Hoppas jag är lite bättre i morgon så jag kanske kan gå på kulturnatta en sväng och kolla, bli nog inte där nå länge.

Ne nu ska jag försöka hitta nått att göra. Lösa korsord kanske :P

Bye bye foks!

Yeeey!

Snart är det äntligen klart!! :D


Före och efter gardiner och lampa.
Kommer bli skit snyggt då det bli klart!


Dock så är jag sjukt trött. Jobbar från kl 08.00 till 17.00 kommer hem och åker direkt till nya lägenheten och jobbar där från 17.30 till kl 22.00 så det känns i kroppen kan man säga :P

Nu se klart på BB och sen sova, upp i morgon vid 6 och jobba fram till 17 sen bli det att åka direkt till lägenheten igen och fortsätta måla lite möbler och sånt :)

Over And Out

Uppdatering de flesta dagarna.

Som vissa kanske har märkt så har jag börjat jobba som billackerare!
Känns skönt och roligt att få vara inom branschen igen :)



I fredags gick jag och Nathalie all-in på Omega. Det var UV-fest där igen :)
Men dagen efter vart inte lika rolig, man mådde ju inte så bra på hela dagen så vi bestämde oss att skita i att festa på lördagen. Men vi for och grillade hemma hos Martis ist så vi fick ha det lite roligt iaf:)

Hans dotter är så söt, särskillt då hon kallade mig för farmor XD haha vad man känner sig ung :P
Sen åkte vi hem vi hem och städade, diskade och tvättade kläder.

Idag kom Nathalies föräldrar hit till Umeå. Då åkte vi hem till mig och hämtade köksbordet och stolarna och nå saker till och körde det till nya lägenheten. De nya tapeterna sitter uppe på 2 väggar inne i köket (hann inge mer) och det kommer att bli skit snyggt :)

RSS 2.0