Renovering!

Är sjukt trött nu, har hållt på renovera i nya lägenheten i  nästan 12 timmar. Natta väckte mig vid 9e i morse sen for vi dit vid 10 och började jobba direkt.

Hennes rum är klart och alla de andra rummen ska typ spacklas och slipas sen är det upp med tapeterna :) Ska bli skönt när det blir klart! Målet är att vi ska ha flyttat in innan brännbollsyran :)

Kommer bli jätte fint, bli bilder då allt är klart och några nu då vi håll på :)

Ne nu bli de att se klart på Big brother sen bli det att sova. Ska upp tidigt i morgon för att fortsätta i lägenheten!


Nu är jag arg!!

Fan vad less jag blir på arbetsförmedlingen!! Nu fick jag inte ha den där praktikplatsen för att jag måste vara arbetslös i 3 månader.

Vart så arg då jag fick det telefon samtalet så jag flög upp ur sängen, klädde på mig och for dit.
Stog där och typ skällde ut dom efter noter. Dom bara satt där och mm:ade och sen sa att jag måste följa deras handlingsplan. Att först komma in med ett arbetsgivar intyg, sen ska jag hålla på söka jobb fram tills de där jävla mötet ska vara och från och med efter det där mötet räknas jag in som arbetssökande och då måste jag vänta ytligare 3 månader...

Jag sa till dom att det kommer bli deras fel att jag nu inte kommer få de där jobbet för att dom fan inte fattar ett jävla skit..

Dom började säga att dom gör ett tjänste fel ifall jag få gå på den där praktikplatsen, men då jag sa att då gör ni ett JÄVLA tjänste fel som nekar mig en praktik plats där jag ev kommer att få en anställning på. Då vart han rätt tyst men sen börja han surra om den där handlingsplanen igen..

Alltså vilka dumj*ävlar de är!! Bli så förbannat att dom ska hålla på strula till det mer och mer....

Skönt att vara hemma i Umeå!!

Update från helgens festligheter!

Fredag:
Åkte till Vilhelmina vid 2 tiden. Då vi kom fram åt vi middag. Sen gjorde vi oss klar och åkte hem till en kompis åt Nathalie. Där blev jag och brorsan ner supen :P Dom lurade i oss 80% rom :S

Lördag:
Klev upp klockan 8a. BAKIS som fasen!! Gjorde oss klara för att åka till kyrkan på dopet. Sen började dom spela bröllopsmarschen och hennes syster och hennes karl kom in med brudkläder. Dom var JÄTTE fina!! Sen vart det fika, jag som var så bakis kunde fan inte äta. Blev bara sämre och sämre. Efter de åkte vi hem till Nattas föräldrar där jag gick och la mig i några timmar för att försöka bli lite mer nykter.

Åkte på bröllopsmiddag hemma hos Annelie sen vart det fest! Hade riktigt roligt fast jag höll mig nykter :P




Söndag:
Klev upp vid 9e, fikade och åkte sen ner till Vilhelmina. Kom tillbaka och vi åt lunch, sen började vi packa ihop och for tillbaka till Umeå! Kändes så skönt att vara hemma igen :)
Men då vi kom till Umeå så fick jag lov att hjälpa Nathalie att byta däck för det gick inte så fort för henne så då tog jag över så fick och städa bilen ist :P Sen åkte vi hem till henne och tog det lugnt!

Måndag:
Klev upp lite för sent. Försov mig helt enkelt, skulle fara på Arbetssförmedlingen och hämta nå papper vid 10 men for dit vid 13 ist. Hämtade de, for till Ume Lacken och skrev på de, for tillbaka till Arbetsförmedlingen och sen tillbaka till Natta.

Ringde till Lerstenen också för att höra om de kunde stå för halva hyran eftersom vi får lov att göra jobbet, men det gick de inte med på.. Isf få vi inte nycklarna fören 1:a Maj. Men då på kvällen så pratade jag med den andra killen som hade bott där om vi får betala halva hyran då vi får lön ist. Och det gick jätta bra så nu får vi nycklarna i morgon efter lunch :D

Nu se vi på BB och ba mys, sen sova för jag ska upp tidigt och skjutsta Natta till jobbet innan 7

See ya foks!

Over and Out


Vilhelmina here we come!

Snart bär det av till Vilhelmina. Åker dit så fort brorsan har tagit sig upp ur sängen (kan ju tippa på 40 min).

Idag har jag och Nathalie varit till nya lägenheten då de skulle besikta den. Väggarna såg hemska ut så vi ska få tapetsera dom :) Pratade med Lerstenens "målare" om hur vi ska göra med de. Vi får göra jobbet så står det för kostnaderna.

MEN! Vi får inte nycklarna av de andra som bodde där förs vi har betalat dom halva hyra. Och varken jag eller Nathalie får pengar kring 23 eller 25 april. Så då kunde vi ju lix ha skippat att ta den nu.
Men ska prata med Lerstenen ifall dom kan stå för halva hyran eftersom vi måste göra jobbet med tapetseringen. För det var mycket jobb med spacklingen eftersom det var mycket hål och vissa kanster måste jag försöka spackla till så det blir rakt igen så det tyck jag dom borde kunna stå för.

Ne ska fortsätta packa nu!

Harné 

XoXo


SOOOL!!

I love the sun!!






Idag vaknade jag vid 10e av att telefonen ringde. Det var chefen på det nya stället jag ska få jobba på.
Sen gick jag och la mig igen och kollade på nå serier fram till 12 då jag klev upp och började göra mig klar inför att åka och hämta mig bil och köra den till Vännäs.

Flexröret är helt slut på den så dom på skolan ska fixa den nu äntligen! Så då blir bilen som ny igen :)
Sen måste dom balensera däcken också.

Då jag och Nathalie kom hem ringde jag direkt till Lerstenen ang längenheten, om hur vi ska göra med tapetseringen, då fick jag nå nummer till deras målare som jag skulle prata med. Ringde upp han och frågade hur det skulle bli och vi ska vara med på besiktningen i morgon förmiddag. Men han sa att dom har en färgkarta som vi få välja ifrån så vi ska kolla igenom den i morgon :)

Nu ska jag se på klart på Top model!

Harné

Uppdatering från alla dagarna.

Ska skriva en snabb sammanfattning om de dagar jag missat.

Måndag:
Åker upp till Umeå från Ö-vik, for vid 8 tiden för jag hade möte på sjukhuset kl 10 (trodde jag) Körde som en dåra tills brorsan såg att det var polinkontroll längre fram. Tur att dom inte kollade med kameran då för jag hann inte ner till 90 :P

Kom upp på sjukan där jag satt i typ 45 min tills jag fick veta att det var på tisdag jag skulle dit, stressat upp i onödan -.- Men jag gick och hälsade på Natta som låg inne då jag lix var där.
På kvällen hämtade jag Natta från sjukhuset så hon få komma hem igen. Så det var de som hände på måndagen,

Tisdag:
Upp vid 9e för att åka på den rätta tiden till sjukan. Fick också träffa deras sjukgymnast och dom vill att jag ska gå en kroppslig undersökning, om rygg & nacke, sömnen och matvanor. Så det känns ju skönt att det händer nått!

Onsdag:
Upp vid 9e igen för att fara på arbetsintervju på västerslätt. Det gick jätte bra, ska få praktik där i början för att känna på lite. Känns skönt att få jobba som billackerare igen! Kl 1 hade jag tid på sjukan igen.

Träffade läkaren för att prata om mina mediciner. Kom fram till att jag ska sluta med dom jag tar nu för det är ingen idé för skiten funkar ändå inte + att jag fått gå igenom massa biverkningar som jag fortfarande drabbas av. Tog ju 100 år innan läkaren fattade vad jag menar. Fick nästan slå näven i bordet för jag blev så less på att dom fan inte lyssnar på vad jag säger. Men sen verkade hon förstå efter jag upprepat mig 10 ggr.

Åkte sen till apoteket för att hämta ut nya insomningstabletter, hämtade upp Anna för att köra henne till Skin Art för hon skulle ta hål i överläppen. Blev riktigt snyggt :)
Hämtade upp Natta och vi åkte hem till henne. Sen for hon iväg och jag la mig för att vila ett tag. Så ja nu är jag här, väntar på att hon ska komma hem så vi kan göra nån middag :)

Hunn

Hittade lite bilder på familjens hund Doris :)



Söt vovve!

Det är en blandning mellan Labrador och Rottweiler, därför hon inte ser renrasig ut.
Typ Labbens kropp med Rottisens teckning, men hon är fin ändå :)

Överraskningsfest!!

Har haft sjukt roligt idag!
Började med att åka ner till ö-vik där Fredde hämtade mig. For till Lovisa och gjorde mig klar. Satt där ett tag och försökte vara lite social.

Sen for jag till Åmynnet för att hålla Emma sällskap innan Lovisa skulle komma med limon.

Då folket började komma så rullade vi ut röda mattan. Vid 8 tiden kom Lovisa med nå folk. Alla börjar sjunga "jag må hon leva" och det första hon gör är att hon börjar gråta glädje tårar :P Söt barn!

Alla satt och hade det trevligt. Jag var tvungen att åka hem ett tag för det vart för jobbigt för mig att vara där det är så mkt folk jag inte känner.

Då jag kom tillbaka skulle min morbror och min kusin och några andra framträda några nummer :)
Det var riktigt roligt och alla skrattade och klappade händer! Det var skit kul att se! Lägger upp länken så kan ni kolla hur de dansade :) Filmade allt.


http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150147056931612&saved#!/video/video.php?v=10150147056316612


.

Haft en tuff dag idag. That's it

Övik here iam

Idag tog jag och Anna en liten road trip till Ö-vik. Det är så att vi ska på möte med Robin imorgon om företaget.

Kom ner till Ö-vik vid 3 tiden typ. Åkte direkt till Bjästa, sa hej till min kusin Emma som satt och tatuerade sig på nya studion. For hem till föräldrarna för att gå ut med hunn. In till stan igen för att lämna av Anna hos en kompis. Åkte hem igen, käka och for till Lovisa.

Där fick jag tårta för gumman fyllde ju år igår och karln hennes fyllde år idag(igår om man ska vara noga på klockslaget) Sminka oss och drog in till stan för att sitta med nå folk på Merry Can.
Hade riktigt trevligt :)

Åkte på max med de gänget for efter de hem till Sandra och Marcus för att äta där. Skjutsade hem Robin och sen begav jag och Lovisa oss mot Bjästa.

Såg att polisbilen åkte bakom oss. Dom följde efter oss tills vi hade komme en bit ifrån stan då jag såg hur de började blinka. Fy satan vad rädd både jag och Lovisa blev. Både hon och jag har värsta snutnojjan. Men det är en annan historia.

Dom komme fram till bilen. Började lysa in och fråga lite saker. Då jag skulle räcka fram körkortet skakade jag så mycket så jag höll på tappa de sen fick jag blåsa. Sen var det klart och vi fick åka vidare. Men fan vad hemskt det var!! Var typ skakis enda fram till Bjästa.


Grattis!

Idag fyller sis år! Fattar inte att vi har hållit ihop nu i 18 år! Helt sjukt!!
Och det kommer bli många fler år där till! För dom som inte vet så har vi en vänskapstatuering.


Ab inito Ad finem
Från början till slutet

Syftet med den är att från början av våran vänskap till vårat slut!
Älskar dig iaf gumman och hoppas du haft en bra födelsedag :)


Xoxo

Sammanfattning

Ska skriva en snabb sammanfattning om helgen.

Fredag: Emelie kommer hit. Vi börjar dricka lite sen for vi och käkade. Åkte hem igen. Jag pallade inte hänga med ut för jag kände mig så slö i kroppen. Vaknar då de kommer hem för Natta sätter sig i tvrummet och berättar hur deras kväll har varit, sen pussar hon mig god natt och går och lägger sig :P Söt barn!

Lördag: Sov typ fram till 1, då klev jag upp för att börja sminka Nathalie. Sen sminkade jag mig själv och efter de Emelie. Lite synd att jag ha sån kass kamera på mobilen för då hade jag lagt upp bilder på sminket, för det bliv riktigt snyggt :)
Vi skulle grilla men vädret höll inte med. Käkade, började dricka lite medans vi fixade naglarna. Sen for vi på förfest men de vanliga gänget. Var där till 11, sen tog vi taxi till Corona.

Idag är man lite sliten men det var de värt, hade riktigt roligt igår :)


RSS 2.0