Har blivit med katt :)

Jobbat på idag som vanligt, rätt lugnt idag för vi inte hade fått nå jobb från Motor Centrum. Men det var rätt skönt :)

Andra gången nu dom ringer från Volvo lastvagnar och vill att jag ska jobba där typ. Fast på en annan avdelning. Men nu tackade jag nej till de erbjudanden för jag vill vara kvar på Ume Lacken. Dels för att jag älskar att jobba med de jag gör och för att dom jag jobbar med är sjukt roliga :) I love my work!

Efter jobbet åkte jag hem, då hade lovely Nattis gjort mat :)
Efter maten for jag förbi Jennie och Max för att låna katväskan och for därefter och kollade på en kisseunge i Sörböle, fastnade direkt för en liten tjej där :) 8 veckor är dom, rätt tidigt eftersom dom är oftast leveransklar efter 12 veckor. Men dom hade slutat dia så då vare inga problem :)

Nu ligger hon i sängen med mig mellan min arm och mage, hur mys som helst. Söt Kirscha


Skulle sova men då har man nån jävla psyko granne som bo snett nedanför och skriker och grinar över att hon inte kan "gå" som hon nyss gjorde, för att hon har så ont i ryggen. Dom är fulla och helt pantade.. Dom ringer ambulans och dom säger att hon kommer läggas in på till nyktring på psyk. Oväntat... Men vafan hon har säkert fått en snefylla, får ångest och hyperventilerar. Visst kan hon säkert ha ont i ryggen men då man är full brukar allt bli värre. Aja hon jett ju ha lagom fylleångest i morgon :P

Nä nu när det är lugnt ute så ska jag nog försöka sova, så kissen också kan. Väcker henne så fort jag kliver upp ur sängen.

God night folks!

Over and out

Lugn trevlig och trevlig helg.

En kortfattad berättelse om min så kallade "midsommar helg".
Visst den sööög men den var rätt skönt.

Åkte ner till Ö-vik på torsdag kväll. Biljäveln pajjade några mil innan ö-vik. Kände att jag inte kunde gasa. Farten gick ner och jag fick panik eftersom jag var på enfilig väg med vägräcke efter E4:an. Såg ingen P-ficka på långa vägar tills jag såg vändplats. Tur de då! Då jag skulle svänga in var ratten alldeles stupp. Gick nästan inte att svänga. Ringer farsan och han kommer och hämtar upp mig. Tömmer bilen och nu står den där. Bli så less..

Fredag: Rätt lugn. Hängde mest med Daniel (brorsan). Senare på kvällen försökta jag supa ner honom eftersom han har inte festat på 7 år :P Vi spelade kort och den som förlorade skulle dricka 8 klunkar. Efter att han hade drukit 72 st gick turen till honom och jag förlorade hela tiden. Men vi hade de riktigt roligt ändå :)

Lördag: Lugn dag igen. Klev upp vid 1 och bara degade fram till middagen. Efter vi hade käkat så bakade jag tårta eftersom morsan fyller år på måndag. Hon kom hem efter jobbet och färgade mitt hår brunt, så nu ser man mer ut som en männiksa(eventuellt lägger jag upp för och efter bilder sen) Såg på en riktigt bra skräckfilm. Tro vi alla hoppade till då och då. Fast jag och morsan skrek till mest.

Söndag: Kliver upp klockan 8 för att jag skulle åka med Cristoffer (brorsan) upp till Umeå. Hade inte kunnat ta mig ut på mariehem annars. Var hemma vid 10 och då har jag tvättat mina arbetskläder inför i morgon.

Dock så vart det ingen fotning i helgen.
Vart så kruxigt med tiderna och vädret :/ Ska ta det nån annan helg :) 

Nä man kanske ska ta sig in till köket och göra i ordning nå mat!

Bye bye folks!

Over and out

Trött, less och halv irriterad

Zup?!

Känner mig inte alls på nå humör dom här senaste dagarna. Kanske beror på min nya diet jag går på(att bara äta fett vart så dyrt). Räknar kalorier ist, Max 400 kalorier/dag. Läste de för ett tag sen i Aftonbladet..

Kanske därför man känner sig trött och irreterad, vad vet jag :P

Känner mig inte så peppad inför midsommar heller. Vet inte vad jag ska göra så då bli man bara less och bara skita i den dagen överhuvudtaget. Vet inte om jag ska åka ner till Ö-vik eller om jag ska stanna kvar här i Umeå. Funderade på Ulvön men det känns drygt på nå sätt.

Hoppas det bli skit mkt regn så ingn kan vara ute och att alla däckar innan 6 på kvällen!!


Nä man kanske ska ta sig upp och äta nånting, orka inte göra nå mat så de bli en filtallrik med solrosfrön:)

Bye folks!

Over and out

Ö-vik

Det känns skönt att vara nere i Ö-vik i helgen! Byta län då och då :)

Var tur att jag fick åka med Peter(chefen) ner då han lix skulle ner till Sundsvall och åker upp med honom igen.

Jag har i många dagar nu funderat på hur jag ska göra, men det är fortfarande svårt. Ringt runt och kollat, bett mina vänner och familj om råd. Även om jag vet vad jag vill så är det ändå jobbigt.

Det känns så drygt att så fort man mår bra och livet känns lättare så ska det alltid finnas EN person som utnyttjar de läget och ska suga ur energie och den ända glädjen man har.

Tro jag ska byta vänskapskretsar totalt! Sluta bry mig om att folk behöver min hjälp och bara bry mig om mig själv. Har ställt upp för mycket på folk men vad får man igen?

Äh nu är det slut på detta och jag ska fortsätta med mitt nu!

Bye bye folks!

Long time no see

Omy vad jag inte har skrivit nå på flera dagar :O

Har haft så sjukt mkt att göra! Jobbar ju hela dagarna och är hur trött som helst då jag kommer hem så man ids typ inte sitta vid datorn. Särskillt då man har införskaffat sig en Iphon :)

Anyway,

Min diet gå väl si så där. Har väl fuskat lite då och då men ändå har jag gått ner 1 kg på 2 veckor. Lite tycker jag men tydligen ska de vara så.
Har inte haft tid eller ork att motionera så mycket, räknar bort lite kallorier då jag jobbar :P
Magsäckan har iaf krympt så det är ju ett PLUS.

Ne jag ska ta mig i kragen och börja vara ute och gå. Fundera på införskaffa ett hopprep så jag kan träna med de hemma :)

Ne nu ska jag ta och lägga mig och se på nå film innan jag ska sova.



Over And Out.

RSS 2.0